5 kjappe med fotballjenta Ingrid Hestad

5 kjappe med fotballjenta Ingrid Hestad

Denne gangen har vi valgt å intervjue Ingrid Hestad som er elev ved Molde VGS Toppidrettslinja, og som spiller fotball på MFKs damelag i 2 div. Ingrid har trent på Bris i ett par år.

 

 1. Hva pleier du å trene på Bris? 

   

Jeg har ingen faste program, og varierer en del i hva jeg trener. I og med at jeg spiller fotball, så må jeg legge opp øktene på Bris i forhold til intensitet og mengde fotball. Stort sett går det i styrketrening, og jeg bruker slynge en del. Ellers er det løpeøkter på mølla eller restitusjon på sykkel.

 

 1. Har du noen favorittøkter?

   

  Jeg har egentlig ingen spesielle "favorittøkter", men jeg elsker de øktene der jeg klarer å pushe meg litt ekstra, og sette nye pers, enten det er et par kilo ekstra i markløft, eller litt høyere tempo på mølla!

 

 1. Hvor mye trener du?

   

Jeg trener som oftest 1 eller 2 ganger om dagen. På kveldstid går det stort sett i fotball, og på dagtid er jeg gjerne her.

 

 1. Hva spiser du i forbindelse med trening/kamper? 

   

Før trening spiser jeg gjerne noe litt lettere, for eksempel brødmat, havregryn eller egg. Før kamp spiser jeg et skikkelig måltid en god stund før, for eksempel pasta/ris kombinert med noe kylling/kjøtt/fisk. Rett før kampstart fyller jeg gjerne på med litt frukt etc.

 

5. Har du noen gulltips for å holde motivasjonen oppe for trening?

 

Min motivasjon for å holde oppe treningen er enkelt; ønsket om å
bli bedre. Jeg tror det kan hjelpe for alle å sette seg mål, og selvfølgelig finne en treningsform man trives med. Og ikke minst vil god musikk og en god treningspartner gjøre det artigere!

Share