Ole Pedros erfaringer med å trene på Bris Treningssenter

Erfaringer fra et Brismedlem

Ole Pedro Myklebostad har vært Brismedlem nesten siden vi åpnet. Vi har stilt ham noen spørsmål om hvordan han synes det er å trene hos oss.

 

1. Hvorfor går du på BRIS?

Har vært medlem på BRIS siden 2012. Et hyggelig miljø, god faglig veiledning fra kompetente veiledere. Et sted jeg trives å være.

2. Hva er positivt med BRIS for deg?

God atmosfære, både med ansatte og de andre som trener her. Fin blanding av folk i alle aldre, lite kroppsfokus, «vanlige» folk som trener for å ta vare på helsa si.
Og kombinasjonen av trening og fysioterapi. Hadde ei dårlig skulder, som jeg har fått skikk på gjennom fysioterapibehandling og riktig rehabilitering. Nå forebygger jeg plagene med å drive frisk-trening, øvelser som passer for meg med riktig teknisk utførelse.

3. Hvilken type trening driver du på med?

Individuell styrketrening, spinning og noe gruppetimer som Yoga og Pilates.

4. Har du noe mål med treningen?

Helsa er fokus. Har stillesittende jobb, forebygge rygg/nakke problematikk gjennom å bruke muskulaturen aktivt. Få overskudd i hverdagen til jobb, familieliv og daglige gjøremål. Holde kontroll på vekta.

5. Hvordan motiverer du deg til å trene regelmessig, og tidlig på morgenen?

Det har blitt en vane. Jeg trener styrke 3 morgener, og svømmer 2 ganger pr uke, før jobb. For meg fungerer dette supert! Er opplagt og har masse energi når jobbdagen starter. Rolig og god atmosfære i treningssenteret tidlig på morgenen. Kan gjøre andre aktiviteter på ettermiddag, er «ferdig trent».

6. Opplever du positiv effekt av å trene?

Ja, selv i voksen alder blir jeg sterkere, og mer utholdende. Får større fysisk kapasitet, som gjør godt både i jobbhverdagen og til nødvendige fysiske gjøremål. Har fysikk til å kunne gå lange fjellturer og å kunne svømme lengre. Jeg er glad i å svømme!

7. Vil du anbefale BRIS for andre du kjenner?

Absolutt, anbefaler venner og kjente til å trene regelmessig, det er viktig for helsa. Og på BRIS får du riktig veiledning og hjelp i et hyggelig miljø med god atmosfære. 

 

 

Vi takker månedens intervjuobjekt Ole Pedro, for at han tok seg tid til oss!

Share