Hvorfor bruke personlig trener?

Hvorfor bruke personlig trener?

La en personlig trener hjelpe deg i gang! 

 

Det å ta i bruk en Personlig Trener (PT) har vært forbeholdt de med størst lommebok eller størst ego i mange år. Bransjen har selv lagt opp til det ved å fokusere på Jan Thomas og ulike mer eller mindre kjendiser. Heldigvis har dette tullballet endret seg de siste åra. I våre største byer er det å bruke PT blitt en normal ting. Folks oppfatning av hva PT handler om har også endret seg i takt med at tilbudet har blitt mer folkeliggjort. Jeg har derfor lyst til å skrive litt om hva vi på Bris tenker rundt bruken av PT.

 

På Bris har vi bare PT-er med akademisk utdanning. Dvs Bachelor- eller Mastergrad innen trening, eller fysioterpiutdanning. Vårt hovedmål er å legge til rette trening som er så skreddersydd for våre medlemmer/kunder som mulig. Målsetningen setter medlemmet/kunden selv eller i samråd med PT. Og når målsetningen er på plass starter treningen helt tilrettelagt til form, erfaring, fysiske forutsetninger og motivasjon. 

 

Vi ønsker å hjelpe våre medlemmer/kunder til å nå sine mål, og vi ønsker å lære bort hvordan de selv kan ta eierskap til trening. Det er oftest urealistisk både økonomisk og tidsmessig å gjøre alle treningsøkter med en PT. Det er derfor viktig å lære seg å trene på egen hånd også.

 

Mange av våre PT-kunder har ulike fysiske begrensninger som gjør dem usikre på å trene. De ønsker derfor tryggheten ved at det er en kvalifisert PT som bidrar til å gjøre øktene gode. En PT er derfor et smart valg for de som kanskje er i sin dårligste form. Trygg, effektiv og motiverende trening gir både rask framgang og motivasjon for å holde på over tid.

 

Vi har også PT-kunder som har gått lei, eller «gått seg fast» av/i treningen. I slike tilfeller jobber vi med å redefinere mål med treningen, og presentere nye treningsmetoder som kan få motivasjon og progresjon opp igjen. Dette kan gjøres ved samtaler og utarbeidelse av treningsplaner, eller ved å gjøre tradisjonelle PT-økter.

 

Noe for deg? Ta kontakt med oss da vel!

Share