Hvordan komme i toppform på 12 uker!

Hvordan komme i toppform på 12 uker!

Vi hjelper deg med å komme i din beste treningsform! 

«12 uker til Toppform» er et tilbud til de som ønsker å legge en ekstra innsats i å få skikkelig fart på formen nå i høst- og vintermånedene. Tilbudet passer veldig bra til løpere, syklister, skiløpere, triathleter og topptur/fjellfolk. Hovedhensikten med opplegget er å øke fysisk kapasitet, særlig kondisjon, basert på et strukturert treningsopplegg.

 

Alle deltakere får egne individualiserte treningsplaner, som skal passe til hver enkelts fysiske forutsetning, mål og tidsskjema.
Opplev å tren med masse variasjon og riktig progresjon. Det blir kjørt fellesøkter for både kondisjon- og styrketrening 2-4 ganger pr uke. Disse drar deg gjennom de tøffeste øktene på en motiverende måte, sammen med andre som ønsker å bli BEDRE trent. Felles kondisjonsøkter gjennomføres på spinningsykkel og/eller tredemølle, ut fra egne ønsker, samt råd fra våre veiledere. 

 

"12 uker til Toppform" passer best for de som har trent en del før, som allerede er fysisk aktive og har et ok treningsgrunnlag. 
Det vil være progresjon i treningen gjennom hele perioden. Hver 4. uke kjøres en roligere uke, slik at kroppen rekker å ta seg inn igjen. Programmet avsluttes medio desember 2018. 
 

"12 uker til Toppform" vil få deg i merkbart bedre form, og det vil gi deg verdifull kunnskap om trening og hvordan kroppen din fungerer. Bris stiller med svært god sammensatt kompetanse, innen treningslære, PT, kostholdsveiledning, fysioterapi mm, for at du skal få en super og effektiv treningsperiode!

 

Her er stikkord av innholdet i "12 uker til Toppform"-pakken:

  • Individuelt tilpasset treningsplan med detaljert innhold, for 12 uker  
  • Fellesøkter (løping/sykling) 1-3 pr uke, styrke 1-2 pr uke
  • 3 PT timer pr deltaker i perioden
  • Ernæring: 1 fellesmøte og 2 individuelle oppfølginger inkl InBody kroppsanalyse 
  • Fysio: 1 fellesmøte (tema er skadeforebygging) + 1 individuell konsultasjon (weak link test/ løpsanalyse e.l)
  • 4 FTP (funksjonell terskeltest)/ 4 løpstester (3000m på tredemølle)

 

Pris:

8000 kr (inkl 3 mnd medlemskap)

 

Om dette kan være noe for deg, eller du bare rett og slett er nysjerrig på opplegget, ta kontakt med oss på:

Tlf 71 20 33 00 eller epost: post@bris-trening.no

Foto: Pixabay.com 

Share