En fornyet og bedre utgave!

En fornyet og bedre utgave!

15 UKER TIL BEDRE FORM OG HELSE! 

Nå er det straks tid for å kjøre i gang en ny og forbedret utgave av høstprosjektet vårt 10 uker til bedre form og helse. Vi har forbedret prosjektet basert på erfaringer og tilbakemeldinger fra runden vi kjørte i høst. Blant annet har vi økt lengden fra 10 til 15 uker, slik at læringsutbyttet blir enda større.
 

Vi har merket stor pågang på de prosjektene vi har kjørt så langt, og har hatt en utvikling som nå krever at vi trenger å inkludere flere dyktige trenere for å kunne vokse videre. I samarbeid med Kjetil og Arild er det vår treningsveileder, PT og gruppeinstruktør Bendik som skal ha hovedansvaret for dette prosjektet. Han har vært med på arbeidet og planleggingen av flere av de prosjektene vi så langt har kjørt, og har derfor god innsikt og kunnskap for hvordan et slikt prosjekt skal gjennomføres. Han gleder seg masse til å ta fatt på denne oppgaven, og ser stort fram til å kunne hjelpe deg med å bli i bedre form, få bedre helse og et friskere liv med mer overskudd og energi.
 

Hvem er det for?


For deg som ønsker å komme i gang skikkelig med effektiv trening, riktig kosthold og smart tankegang. Du som har prøvd før, men ikke fått treningen til å bli en varig vane. Dette er for deg med helseproblemer og som ønsker å forbedre disse. For deg som ønsker generelt bedre helse, mer overskudd, energi og mestringsfølelse, samt en frisk og sunn livsstil. Du som rett og slett ønsker å bli den beste utgaven av deg selv!
 

Om opplegget:
 

- Du forplikter deg til å møte opp på to fellesøkter hver uke. Relativt korte og effektive økter, med stort fokus på læring.

- Alle deltakere får individuelle treningsplaner som er tilpasset ditt utgangspunkt og mål, med tett oppfølging gjennom hele perioden.

- 3 PT-timer for god opplæring og oppfølging i riktig trening.

- 2 individuelle kostholdsveiledningstimer med ernæringsfysiolog (inkluder InBody kroppsanalyser)

- 30 min fysioterapivurdering av eventuelle skader/problemområder, og øvelsestilnærming.

- 1 felles kostholdforedrag

- 1 Livsstilveiledning-foredrag med psykolog

- 1 skadeforebyggende fellestrening m/fysioterapeut og treningsveileder

- Medlemskap på Bris for hele perioden inngår i pakken
 

PRIS: 8000,- NOK


Noe for deg?

Ta kontakt med oss på tlf 71 20 33 00 eller på mail: post@bris-trening.no. Du kan også ta kontakt med oss på senteret. Vi tar gjerne en uforpliktende og uformell prat med deg dersom det skulle være ønskelig!
 

Informasjonsmøte: Tirsdag 8. januar kl 18, på Bris Treningssenter, Molde.

Oppstart: UKE 2/3, 2019

BLI MED PÅ DEN NYE GRUPPESATSNINGEN TIL BRIS!

Share