Seniortrim blogg 2

Alt blir så mye lettere!

Kjell Borgen

Hvordan trives du med seniortrim hos Bris?

- Ypperlig! Treningen er veldig bra og det sosiale er vel så bra etterpå!


 

Hvorfor valgte du seniortrim hos Bris?

- Kona mi var fysioterapeut så hun fikk meg til å begynne på Bris. Jeg begynte å stivne i knær og hofter for 5 år siden fordi jeg fikk artrose. Jeg fikk god kontakt med treningsveilederene og de anbefalte seniortrimmen.


 

Opplever du treningseffekter?

- Jeg har mye bedre kondisjon og styrke! Jeg er også opptatt av bevegelighet og den holder jeg bra ved å trene jevnlig. I fjor når vi hadde fellestur med Bris til Nesaksla merka jeg godt styrken i beina.


 

Hvordan påvirker trimmen din hverdag?

- Det er en stor fordel å holde seg i form til alt som skal gjøres hjemme. Jeg merker det spesielt godt når jeg holder på i hagen. Jeg har også mange ulike hobbyer. Ved at jeg trener på Bris jevnlig har jeg mye mer overskudd til hobbyene mine.


 

Hvem vil du anbefale denne trimmen for?

Jeg vil anbefale trimmen for alle som vil oppleve aktiv aldring. Mange av oss kjenner på et ubehag en eller annen plass på kroppen. Går man på trening har man alltid mindre vondt etterpå. Bris må oppleves fordi det er såpass god hjelp å få uansett utfordring!


 

Jorunn Bjordal Bjørkly

Hvordan trives du med seniortrim hos Bris?

- Fantastisk god trim og jeg har holdt på i mange år nå. Det er imponerende at Bris har satt i gang et slikt tiltak. Det fører til god trivsel og instruktørene er positive og dyktige.


 

Hvorfor valgte du seniortrim hos Bris?

-Jeg ble invitert med av en av instruktørene. Jeg følte trygghet fordi de så hva jeg trengte i forhold til mitt nivå.


 

Opplever du treningseffekter?

-Jeg har merka at jeg har blitt sterkere. Jeg har blitt veldig trygg på hvordan man skal trene riktig og kan nå observere folk som trener feil. Tidligere hadde jeg ryggsmerter og treningen har nå gjort at smertene gradvis har gått bort.


 

Hvordan påvirker trimmen din hverdag?

-Alt blir så mye lettere slik som hage- og husarbeid. Jeg har også mye mer overskudd til barnebarn. Løfte, leke og ha det artig med de!


 

Hvem vil du anbefale denne trimmen for?

-Trimmen passer for alle,- til og med de med et lite handicap fordi instruktørene følger med og rettleder.  

 

 

Share