Månedens intervju med Asbjørn

Månedens intervju med Asbjørn

1. Hvorfor trener du på Bris? 
Jeg fikk anbefalt Bris fra søsteren til kona mi som skrøt mye av Bris og instruktørene. Derfor startet jeg og kona å trene her. Veldig fornøyd med at jeg merker bedring, der formen blir bedre og bedre. Liker spesielt godt å være med på seniorgruppen. Her blir jeg kjent med nye mennesker og får trent sammen med andre.  Det er kjekt og sosialt, helt topp!

2. Hva er positivt med Bris for deg?
Jeg finner gode muligheter her til å holde en jevn flyt i treningen hele året og jeg trives veldig godt i lokalene. På sommeren driver jeg med orienteringsløp og turorientering, å da er det greit å holde en stabil god form, og etter at jeg startet her har formen bare blitt bedre og bedre. Tross at jeg blir gamlere. 
Liker godt at det er flere instruktører som har seniortrimmen, slik at det blir variasjon i programmet.  
Fellesturene til Nesaksla og Skågeflå som var i regi av Bris, var veldig fine og opplevelsesrike. 

3. Hvilken type trening er du med på? 
Jeg er nå mest med på seniortrimmen 2 ganger i uka, og i tillegg bruker jeg tredemølle til oppvarming og kondisjonstrening. Jeg har også fått et eget treningsprogram som er tilpasset meg for bruk i selve senteret.

4. Opplever du effekt av treningen din?
Ja, jeg opplever god effekt av treningen hos Bris. Jeg føler meg mykere i kroppen, fått bedre kroppsstyrke, bedre kondisjon, koordinasjon, balanse og er mer stabil og sterkere generelt. Det får jeg spesielt nytte av på de mange fjellturene jeg går og når jeg er ute på orienteringsløp. 
Jeg hadde mye plager i skuldrene før jeg begynte å trene på Bris og kjenner nesten ingenting av dette lenger. I tillegg går jeg også turer sammen med kona, som også trener på Bris. Hun merker også at hun blir mer opplagt og friskere.

5. Vil du anbefale andre å bruke Bris?
Ja selvfølgelig. Jeg skryter mye til mange! 

Share