Archive by category: TreningTilbake
ÅPNING AV BRIS TRENINGSSENTER, mandag 15/6 kl 09.00

ÅPNING AV BRIS TRENINGSSENTER, mandag 15/6 kl 09.00

Da har vi endelig fått bekreftelsen vi ventet på, om at vi får åpne dørene her på BRIS fra mandag 15/6, fra kl 0900! Vi gleder oss, og håper dere gjør det samme! Vi har tilrettelagt lokalene våre for nødvendig smittevern, og ber våre medlemmer følge smittevernsreglene vi er pålagt.
Les mer
Åpning av BRIS Treningssenter mandag 15 juni

Åpning av BRIS Treningssenter mandag 15 juni

  Kjære BRIS-medlem.   Da har vi endelig fått en dato hvor vi kan forberede oss til åpning av treningssenteret Mandag 15.juni:) Vi gleder oss, og håper du gjør det samme!!    Vår interesseorganisasjon, Virke trening, har på vegne av sine medlemsbedrifter utarbeidet forslag til bransjestandard ang nødvendige smitteverntiltak. Denne ligger til behandling...
Les mer
Lukket gruppe, Online medlemskap og vi GIR TILBAKE.

Lukket gruppe, Online medlemskap og vi GIR TILBAKE.

Vi går fra og med Tirsdag 21.04 over til en lukket FB-Gruppe for alle våre aktive medlemmer. Der vil du få tilgang til Live gruppetimer, ukentlige treningsplaner og diverse annen informasjon. Vi tilbyr Online medlemskap til alle ikke-medlemmer, for 195,- per måned. Vi ønsker også å gi tilbake til de yrkesgruppene som har stått på som mest gjennom denne krevende perioden (Les innlegg for å se hvem det gjelder).
Les mer
Covid-19 oppdatering

Covid-19 oppdatering

Grunnet myndighetspålagt stengning holder BRIS Trening og BRIS Fysioterapi og Ernæring stengt fra og med 12. mars. Foreløpig tidsramme er satt til 14 dager, med mulighet for forlengelse.
Les mer
Program for 10-årsjubileum! AVLYST!

Program for 10-årsjubileum! AVLYST!

Bli med og feire vårt 10-årsjubileum sammen med oss på Bris, Moldebadet, Seilet spa og Scandic Seilet! Vi feirer med gratis inngang på trening, bad og spa! Selveste jubileumsdagen blir lørdag 14. mars, men vi på Bris tyvstarter feiringen allerede mandag 9. mars med gratis inngang til vår apparatavdeling! Dette blir gøy og vi håper DU vil være med og feire sammen med oss!
Les mer

"Sterkere hjerte"-kurs i februar 2020

Vårt "Sterkere hjerte"-kurs er for deg som har forhøyet blodtrykk, høyt kolesterol eller høyt blodsukker og som kanskje har fått beskjed om at du burde være mer fysisk aktiv eller som ønsker å bli det. Kurset er basert på anerkjente NTNU's Cardiac Exercise Research Group (CERG) sin forskning og tar sikte på å gi deg opplæring og innføring i effektiv trening for et sunt hjerte- og karsystem. 
Les mer
Side1 av 4 FørstForrige [1]234 Sist