Grundige undersøkelser legges til grunn for en god plan med behandling, rehabilitering og forebygging for best mulig resultat.
Behandling
Gruppetrening
Bestill time
Behandling
Gruppetrening

Undersøkelse / Behandling

 

Alle pasienter blir møtt med en grundig undersøkelse på normalt 60 minutter, der målet er å identifisere og kartlegge skaden eller problemområdet.

Vi fokuserer på årsaksfaktorer og ser skadeområdet i sammenheng med resten av kroppen. Deretter iverksetter vi optimal behandling, rehabilitering og forebygging.


Vi tilbyr blant annet:


 • Manuelle behandlingsteknikker som blant annet massasje, triggerpunktbehandling med nåler / dry needling, taping og manipulasjonsbehandling.
 • Øvelsesbehandling i form av styrke-, bevegelighet- og kondisjonstrening. Alle våre pasienter får tilsendt treningsprogram per e-post etter øvelsesgjennomgang.
 • Ultralyddiagnostikk og ultralydveiledet injeksjonsbehandling etter avtale med fastlege.Rehabiliteringsgrupper som Aktiv med Artrose, Sterkere hjerte og Rygg/nakke-timer

Noen fordeler med oss:


  • Du kan komme direkte til oss uten henvisning fra lege
  • Kort behandlingskø
  • Alle medlemmer hos Bris Treningssenter får garanti om time innen 1 arbeidsdag og 10% rabatt.
  • Våre bedriftsmedlemmer får garanti om time innen 3 arbeidsdager
  • Vi er tilknyttet Norsk Helsenett og kan kommunisere elektronisk med din fastlege

 

 


Førstegangskonsultasjon kr. 975,-

Behandling kr. 520,-
Fysioterapi - Behandling
Livsglede - Arbeider

Som en del av behandlings- og rehabiliteringstilbudet til Bris Fysioterapi har vi ulike gruppeaktiviteter. Dette er et godt tilbud for å forebygge skader/plager, og ikke minst gi en bedre generell helse.

Bris Fysioterapi har følgende gruppeaktiviteter

 • Bassengtrening
 • Rygg- og nakketrening i sal

Ta kontakt med våre fysioterapeuter eller resepsjonen på Bris for informasjon om tilbudet og tidspunkt.


Idrettsfysioterapi

Alle fysioterapeutene på klinikken har videreutdanning og svært lang erfaring innen idrettsmedisin. Vi har opparbeidet oss spisskompetanse på idrettsskader gjennom erfaring med utøvere både på lokalplan og landslagsnivå. Idrettsfysioterapi handler om hurtig kartlegging av skader og overbelasningsproblemer.

Riktig behandling, rehabilitering og alternativ trening er viktig for å komme raskt og sikkert tilbake i ønsket aktivitet. Skadeforebyggende tiltak vil hindre nye skader i fremtiden.

Vi samarbeider med flere idrettslag og klubber i nærmiljøet både innen bredde- og toppidrett. kompetanse - aktivrehab
livsglede - romsdalseggen


Aktiv Rehabilitering

Klinikken har sterkt fokus på en aktiv tilnærming mot pasientens plager. Analyse av funksjonsevne og aktive øvelser for å rehabilitere/styrke skadeområdet, er en viktig del av vår tilnærmingsmåte.

Riktig tilpasset trening har godt dokumentert effekt i forhold til de fleste helseplager. Vår samlokalisering med Bris Treningsenter gjør klinikken til den største og mest moderne rehabiliteringsenheten i vår region.
 Fysioterapi - Aktiv rehabilitering
Livsglede - Bestefar

 


Vår kompetanse – din livsglede
Våre fysioterapeuter

Bris Fysioterapi består av privatpraktiserende fysioterapeuter med svært mye erfaring. Vi jobber med alle typer plager i muskel og skjellettsystem, og vektlegger grundige undersøkelser for kartlegging av problemområder og årsaksfaktorer. For best mulig resultat legger vi dette i grunn for å utarbeide en plan med behandling, rehabilitering og forebygging.

 Arild Bakke

Arild Bakke

Utdannet fysioterapeut i 2000 ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Videreutdanning innen medisinsk trening, rehabilitering og idrettsmedisin. Mange års erfaring som fysioterapeut og fysisk trener for Molde Fotballklubb. Kombinerer fysioterapipraksis med daglig ledelse av Bris Treningssenter. Driver allmenn fysioterapi, spesiell interesse for idrettsskader, forebygging og aktiv rehabilitering.

Jan Holen Loftesnes

Simen A. Klunderud

"Utdannet fysioterapeut fra Queen Margaret University, Edinburgh 2012. Godkjent spesialist i muskel- og skjelettfysioterapi etter fullført videreutdanning. Tar for tiden en mastergrad i muskel- og skjelettfysioterapi fra Queen Margaret University, Edinburgh (2018-). Har variert erfaring fra privat praksis i både England og Norge, fra sykehus i Skottland, samt som høgskolelærer ved Fysioterapiutdanningen på OsloMet. Kurset innenfor ultralyddiagnostikk, injeksjonsbehandling og undersøkelse og behandling av senelidelser m.m. Driver allmenn fysioterapi og har spesiell interesse for behandling og opptrening av ledd- og senelidelser. Benytter ultralyd som et supplement til klinisk undersøkelse og tilbyr ultralydveiledet injeksjonsbehandling.Ragnhild Holm

Ragnhild Holm

Utdannet fysioterapeut i 2000 ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Har variert bakgrunn fra privat praksis, kommunehelsetjeneste og arbeidshelse. Har videreutdanninger og flere kurs innen medisinsk trening, fysisk aktivitet og helse, og idrettsmedisin. Driver allmenn fysioterapi, med spesiell interesse forebygging og rehabilitering av skader og livsstilssykdommer. Er gruppeinstruktør i sal og basseng. Har bachelor i ernæringsfysiologi, og jobber som ernæringsveileder. Åpningstider trening

  Åpningstid Bemannet
Mandag  06.00 - 23.00  08.00 - 20.00 
Tirsdag 06.00 - 23.00 08.00 - 20.00 
Onsdag 06.00 - 23.00 08.00 - 20.00 
Torsdag  06.00 - 23.00  08.00 - 20.00 
Fredag  06.00 - 23.00  08.00 - 20.00 
Lørdag  08.00 - 22.00  09.00 - 13.00 
Søndag  08.00 - 22.00  Ubemannet 

Egne åpningstider gjelder for høytider, se info lengre opp.

Bris Trening

Gideonvegen 1
6412 Molde
 71 20 33 00
 post@bris-trening.no
 Bris på facebook
 Bris på instagram

Bris Fysioterapi

Gideonvegen 1
6412 Molde
Åpningstid: 08.30 - 16.00
 71 20 33 00
 post@bris-fysio.no