Vi har et totaltilbud for kropp og sinn.
Vår kompetanse – din livsglede
Senteret

Kontakt oss

KompetansenSenteret

Bris ligger sentralt plassert i Molde rett ved siden av Seilet Hotell og Aker Stadion. Bris er et nytt og moderne senter med avdeling for trening og fysioterapi. Senteret er et et utvidet treningskonsept for folk flest, som krever litt mer enn lokaler fylt med utstyr. Hos oss står veiledning og oppfølging av våre medlemmer i fokus, til en fornuftig pris. Vi tilbyr skreddersydde medlemskap med mange variasjonsmuligheter.
Bris - ute
Bris - lokalene


 

Bris Trening


Gideonvegen 1
6412 Molde
 71 20 33 00
post@bris-trening.no
  Bris på facebook

 

Treningstider


Mandag   06.30 - 22.00
Tirsdag    08.00 - 22.00
Onsdag    06.30 - 22.00
Torsdag   08.00 - 22.00
Fredag     06.30 - 20.00
Lørdag     09.00 - 17.00
Søndag    09.00 - 17.00

 

Bris Fysioterapi


Gideonvegen 1
6412 Molde
  71 20 33 00
post@bris-fysio.no
Åpent hverdager 08.30 - 16.00
 


Vår kompetanse – din livsglede
Våre fysioterapeuter

Bris Fysioterapi består av privatpraktiserende fysioterapeuter med svært mye erfaring. Vi jobber med alle typer plager i muskel og skjellettsystem, og vektlegger grundige undersøkelser for kartlegging av problemområder og årsaksfaktorer. For best mulig resultat legger vi dette i grunn for å utarbeide en plan med behandling, rehabilitering og forebygging.

 Arild Bakke

Arild Bakke

Utdannet fysioterapeut i 2000 ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Videreutdanning innen medisinsk trening, rehabilitering og idrettsmedisin. Mange års erfaring som fysioterapeut og fysisk trener for Molde Fotballklubb. Kombinerer fysioterapipraksis med daglig ledelse av Bris Treningssenter. Driver allmenn fysioterapi, spesiell interesse for idrettsskader, forebygging og aktiv rehabilitering.

Jan Holen Loftesnes

Simen A. Klunderud

"Utdannet fysioterapeut fra Queen Margaret University, Edinburgh 2012. Godkjent spesialist i muskel- og skjelettfysioterapi etter fullført videreutdanning. Tar for tiden en mastergrad i muskel- og skjelettfysioterapi fra Queen Margaret University, Edinburgh (2018-). Har variert erfaring fra privat praksis i både England og Norge, fra sykehus i Skottland, samt som høgskolelærer ved Fysioterapiutdanningen på OsloMet. Kurset innenfor ultralyddiagnostikk, injeksjonsbehandling og undersøkelse og behandling av senelidelser m.m. Driver allmenn fysioterapi og har spesiell interesse for behandling og opptrening av ledd- og senelidelser. Benytter ultralyd som et supplement til klinisk undersøkelse og tilbyr ultralydveiledet injeksjonsbehandling.Ragnhild Holm

Ragnhild Holm

Utdannet fysioterapeut i 2000 ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Har variert bakgrunn fra privat praksis, kommunehelsetjeneste og arbeidshelse. Har videreutdanninger og flere kurs innen medisinsk trening, fysisk aktivitet og helse, og idrettsmedisin. Driver allmenn fysioterapi, med spesiell interesse forebygging og rehabilitering av skader og livsstilssykdommer. Er gruppeinstruktør i sal og basseng. Har bachelor i ernæringsfysiologi, og jobber som ernæringsveileder. 


Våre treningsveiledere

Bris trening er et selvstendig, fullsortiment treningssenter hvor kompetanse står i fokus. Våre treningsveiledere har både bred og spiss kompetanse om trening og fysisk aktivitet. Vi skreddersyr treningen for alle. Har du lang erfaring med trening kan vi hjelpe deg med å fornye din treningsrutine. Er du helt uerfaren får vi deg trygt i gang med tilpasset aktivitet/øvelser. Vi gir god tid til introduksjonstrening, vi tilbyr personlig trening og vi kan foreta testing av kroppsmasse (InBody), maxpuls og styrke.

 

Kjetil Haave

Kjetil Haave

Fra Grong i Nord-Trøndelag. Allsidig idrettsbakgrunn fra alpint, fotball, volleyball, klatring, friidrett og sykling. Har master i idrett fra Norges Idrettshøgskole. Jobbet med idrett og fysisk aktivitet siden 1997. Har hatt ulike treneroppdrag for idrettsutøvere innen idretter som klatring (landslagstrener i perioden 1994-1996), friidrett, langrenn, sykling og fotball. Er fagansvarlig for utholdenhetstrening hos BRIS, er PT og spinninginstruktør.
kjetil.have@bris-trening.no

Jorun Helen Sivertsen

Jorun Helene Sivertsen

Variert idrettsbakgrunn som turn, fotball, svømming, alpint/telemark. Elsker friluftsliv sommer og vinter. Utdannet ved Høgskolen i Bø i Telemark og NTNU i Tondheim. Mange års erfaring som treningsveileder/PT og kroppsøvingslærer i videregående skole. Opptatt av å  hjelpe folk til å bli glad i trening, og å MOTIVERE folk til fysisk aktivitet som en del av sin livsstil. Jobber for at Bris skal være et sted der man føler seg hjemme og blir sett! Har rolle som PT , treningsveileder og gruppeinstruktør.
jorun.sivertsen@bris-trening.noPille Mitt

Pille Mitt

Utdannet ernæringsterapeut fra Estland, lidenskapelig opptatt av kosthold, trening og helse. Har arbeidet i treningssenterbransjen i svært mange år som trener/veileder. Holder EasyLife kurs for Livsstilsendring på BRIS, driver også med Coaching. Pille har gruppetimer innen Spinning, Yoga, Bodypump, Boxing mm og har PT timer.
pille.mitt@bris-trening.no 
Våre gruppetimeinstruktører


Pille Mitt

Yoga, Bodybalance

Hege-Beate Skjølberg

MRL, Pilates (Permisjon)

Heidi Fagervoll-Stavik

Spinning

Liv Annika Iversen

Tabata, SomaMove, Flex, Core mage/rygg

Maria Helene Bekkevold

SpinningGry Watn

Aktiv Yoga

Ingun Fjerdingstad

Yoga

Anna Lovise Gjendem

Spinning (permisjon)

Marie Midtsund

Spinning (Permisjon)

Kjetil Håve

Spinning, Slynge, SeniortrimJorun Helene Sivertsen

Spinning, Styrke, Styrkesirkel, Seniortrim

Arild Bakke

Rygg/Nakke, Slynge

Ragnhild Holm

Rygg/Nakke, Spinning, Slynge

Våre resepsjonister


Hilde Stokke Hessvik

Helsesekretær/administrasjon

Iben Håve

Synne Stornes

Web/IT


Olav Berge

Lene Melsæter Heggset