Vår kompetanse - din livsglede

Bris er et totalkonsept innen trening, helse 

og rehabilitering, i Molde.
TRENING


FYSIOTERAPI


LIVSSTILSENDRING


VELKOMMEN TIL OSS!

Åpen uke på Bris - uke 48!

Hele uke 48, feirer vi nyoppussede lokaler og mye nytt treningsutstyr - med ÅPEN UKE på Bris! Bli med og "Dans deg glad"! Vi kjører også en hel dag med Yoga! Alle som ønsker å teste ut senteret og tilbudet hos oss, er hjertelig velkomne til omvisning eller prøvetrening hele denne uken! 
For mer info, klikk her. 

 

Trening på resept-kurs:

Oppstart på kurset er januar 2020 og er for deg som har, eller er i faresonen for å få forhøyet blodtrykk, høyt kolesterol eller høyt blodsukker og som kanskje har fått beskjed om at du burde være mer fysisk aktiv eller som ønsker å bli det. 
For mer info, klikk her.


Aktiv med artrose-kurs:

I oktober startet vi opp med nytt kurs, ledet av vår fysioterapeut Arild Bakke! Om du skulle være interessert i å delta på vårt neste kurs, ta kontakt med oss!
For mer info, klikk her .

 

15 uker til bedre form og helse!

"15 uker til bedre form og helse"  er for deg som ønsker å komme i gang skikkelig med effektiv trening, riktig kosthold og smart tankegang. Du som har prøvd før, men ikke fått treningen til å bli en varig vane. Dette er for deg med helseproblemer og som ønsker å forbedre disse. For deg som ønsker generelt bedre helse, mer overskudd, energi og mestringsfølelse, samt en frisk og sunn livsstil. Du som rett og slett ønsker å bli den beste utgaven av deg selv! #vårkompetansedinlivsglede

Vi starter opp igjen med nytt parti januar/ februar 2020! Ta kontakt med oss ved interesse!

For mer info, klikk her


Fysiotimen

På hverdager mellom kl 10-11 har vi noe som heter fysiotimen. Da er en av våre fysioterapeuter tilstede i senteret for å veilede og hjelpe våre medlemmer. Har du noen spørsmål angående kropp, helse eller tilpasset trening? Har du utfordringer med smerter/ plager og er usikker på hva du bør gjøre videre? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Aktuelt

Bris introduserer "Trening på resept"-kurs!
Dette er et kurs for deg som har, eller er i faresonen for å få forhøyet blodtrykk, høyt kolesterol eller høyt blodsukker og som kanskje har fått beskjed om at du burde være mer fysisk aktiv eller som ønsker å bli det. 
Les mer


Bris introduserer "Aktiv med artrose"-kurs!

Bris fysioterapi har over lengre tid jobbet med pasienter som sliter med artrose i vektbærende ledd. Vår fysioterapeut Arild Bakke er autorisert AktivA fysioterapeut, og har spesialisert seg i behandling av artrose gjennom et eget utdanningsprogram. Mandag 14. oktober starter vi opp kurset "Aktiv med artrose".  
Les mer


"15 uker til bedre form og helse" - høst 2019

9. september starter vi opp med Høstens vakreste eventyr, braksuksessen fra tidligere i år: 15 Uker til Bedre form og Helse. Vi fikk enormt god respons på gjennomføringen vi gjorde i Vår, og starter nå opp med en ny runde, som er minst like god!
Les mer


Vår fysioterapeut Simen presenterer: Ultralyddiagnostikk

Vår fysioterapeut Simen praktiserer diagnostisk ultralyd for muskel- og skjelettplager, og har skrevet et blogginnlegg om dette.
Les mer


"12 uker til Toppform"!
Vi hjelper deg med å komme i toppform i løpet av 12 uker med et skreddersydd treningsopplegg tilpasset akkurat deg!
Les mer


Hvorfor er det viktig med påfyll av D-vitaminer i mørketiden?
D-vitaminer er noe vi bør få i oss året rundt, men det er spesielt viktig i vinterhalvåret. 
Les mer

 

 


Åpningstider trening

Mandag  06.30 - 22.00 
Tirsdag 08.00 - 22.00
Onsdag 06.30 - 22.00
Torsdag  08.00 - 22.00 
Fredag  06.30 - 20.00 
Lørdag  09.00 - 17.00 
Søndag  09.00 - 20.00 

Bris Trening

Gideonvegen 1
6412 Molde
 71 20 33 00
 post@bris-trening.no
 Bris på facebook
 Bris på instagram

Bris Fysioterapi

Gideonvegen 1
6412 Molde
Åpningstid: 08.30 - 16.00
 71 20 33 00
 post@bris-fysio.no