Vår kompetanse - din livsglede

Bris er et totalkonsept innen trening, helse 

og rehabilitering.
TRENING


FYSIOTERAPI


LIVSSTILSENDRING


VELKOMMEN TIL OSS!

NY BRISER!

Vi utvider staben, og ønsker fysioterapeut og personlig trener; Simen A. Klunderud velkommen på laget! Simen vil ta i mot kunder fra og med 15. juli.


Sommerkampanje ☀️💪🏻

Benytt deg av tilbudet og tren så mye du vil hos oss, både i apparatavdelingen og på våre gruppetimer:
1 mnd 500 kr
2 mnd 900 kr
3 mnd 1200 kr

 

"I form til Molde7topper"

Som samarbeidspartner med Molde 7 topper har vi laget et opplegg som skal hjelpe deg med å forbedre den fysiske formen din best mulig frem mot dette løpet! Enten du vil gjennomføre 3, 5 eller 7 topper, vil dette være et aktuelt opplegg for deg. Likeså om du vil gå eller løpe. Nysgjerrig på å vite mer om opplegget? Gå inn på vår FB-side. Oppstart uke 13.


VI GÅR FOR 10 NYE ÅR! 🎉🎉

Bris satser på 10 nye år i lokalene i "Seiletkvartalet", sammen med Scandic Seilet, Moldebadet og Seilet Spa! Vi har sammen med gårdeier, Angvik Eiendom, sterk tro på fremtiden og mulighetene i markedet innen trening, helse, fysioterapi og rehabilitering. Vi vil i løpet av 2019 styrke vårt konsept ytterligere, gjennom oppgradering/ oppussing av lokalene, gradvis utskiftning av treningsapparatsparken og ansettelse av flere flinke fagfolk i teamet vårt! Vi her på Bris gleder oss til den kommende 10 årsperioden, og håper DU vil benytte vår kompetanse innen treningsveiledning/ PT, fysioterapi, ernæringsveiledning og rehabilitering. 
VELKOMMEN TIL BRIS!

 

"12 UKER TIL TOPPFORM"!

 "12 uker til toppform" er et tilbud til de som ønsker å legge ned ekstra innsats i å få skikkelig fart på formen nå i høst-/ vintermånedene. Opplegget passer best for de som har trent en del fra før, som allerede er fysisk aktive og har et ok treningsgrunnlag. Alle deltakerne får egne individualiserte treningsplaner, som skal passe til hver enkelts fysiske forutsetning, mål og tidsskjema. Fokuset er å øke kondisjonen med et strukturert treningsopplegg. Vi hjelper deg å komme i bedre form, og med å nå dine mål. #vårkompetansedinlivsglede

Ta kontakt med oss om du skulle være interessert eller ha spørsmål angående treningsopplegget!  #vårkompetansedinlivsglede

For mer info kontakt oss på:
Tlf 71 20 33 00 eller på e-post: post@bris-trening.no

  

"15 UKER TIL BEDRE FORM OG HELSE":

"15 uker til bedre form og helse"  er for deg som ønsker å komme i gang skikkelig med effektiv trening, riktig kosthold og smart tankegang. Du som har prøvd før, men ikke fått treningen til å bli en varig vane. Dette er for deg med helseproblemer og som ønsker å forbedre disse. For deg som ønsker generelt bedre helse, mer overskudd, energi og mestringsfølelse, samt en frisk og sunn livsstil. Du som rett og slett ønsker å bli den beste utgaven av deg selv! #vårkompetansedinlivsglede

For mer info kontakt oss på:
Tlf 71 20 33 00 eller på e-post: post@bris-trening.no


FYSIOTIMEN!

På hverdager mellom kl 10-11 har vi noe som heter fysiotimen. Da er en av våre fysioterapeuter tilstede i senteret for å veilede og hjelpe våre medlemmer. Har du noen spørsmål angående kropp, helse eller tilpasset trening? Har du utfordringer med smerter/ plager og er usikker på hva du bør gjøre videre? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Aktuelt

"15 uker til bedre form og helse", forbedret utgave!
Dette er et treningsopplegg for deg som ønsker å komme skikkelig i gang med riktig kosthold, smart tankegang og effektiv trening! Du har kanskje prøvd før, men ikke fått treningen til å bli en varig vane.  
Les mer

"12 uker til Toppform"!
Vi hjelper deg med å komme i toppform i løpet av 12 uker med et skreddersydd treningsopplegg tilpasset akkurat deg!
Les mer

Hvorfor er det viktig med påfyll av D-vitaminer i mørketiden?
D-vitaminer er noe vi bør få i oss året rundt, men det er spesielt viktig i vinterhalvåret. 
Les mer

 

 


Åpningstider trening

Mandag  06.30 - 21.00 
Tirsdag 08.00 - 21.00
Onsdag 06.30 - 21.00
Torsdag  08.00 - 21.00 
Fredag  06.30 - 20.00 
Lørdag  09.00 - 17.00 
Søndag  09.00 - 20.00 

Bris Trening

Gideonvegen 1
6412 Molde
 71 20 33 00
 post@bris-trening.no
 Bris på facebook
 Bris på instagram

Bris Fysioterapi

Gideonvegen 1
6412 Molde
Åpningstid: 08.30 - 16.00
 71 20 33 00
 post@bris-fysio.no