Timer Vårt tilbud Aktuelt Priser Fasiliteter Om oss Hvorfor trene Bris Fysioterapi
Kontakt
12:00   Yoga
Kontakt
Mandag0630 - 2200
Tirsdag 0800 - 2200 
Onsdag 0630 - 2200 
Torsdag 0800 - 2200
Fredag 0630 - 2000
Lørdag 0900 - 1700
Søndag 0900 - 1700
GAVEKORT TIL JUL!
Hei! Hva med å gi HELSE og TRENINGSGLEDE i julegave til noen av dine kjære? Hos BRIS kan du kjøpe GAVEKORT på valgfri tjeneste/beløp, fra 500 kr. For eksempel 1 mnd trening med veiledning, eller 1 time Personlig Trener..
Om oss

gruppe_01_studioistad19x6X981x443.jpg
Bris - et totaltilbud for kroppen

Bris er et moderne treningssenter, med tilhørende Fysioterapiavdeling. Vi skal være et utvidet treningskonsept for folk flest, som krever litt mer enn lokaler fylt med utstyr.
Hos oss står veiledning og oppfølging av våre medlemmer i fokus, til en fornuftig pris. Vi tilbyr skreddersydde medlemskap med mange variasjonsmuligheter.

Treningssenter
Treningssenteret strekker seg over to etasjer, på totalt 1100 m2. Dette blir en moderne og trivelig treningsatmosfære i stilfulle lokaler. Utstyr og apparater fra markedslederen Technogym gir store muligheter for en variert treningshverdag. Komfort, design, sikkerhet, trenings- og helsegevinst er nøkkelord for utstyrsparken og aktivitetstilbudet hos oss, Det vil alltid være dyktige treningsveiledere tilgjengelig i treningslokalene, som ser til at medlemmene våre trener riktig og unngår skader, er behjelpelig med nye/alternative øvelser, setter opp nye treningsprogram og motivere til bedre treningseffekt. I tillegg sørger vi selvsagt for at utstyr og lokaler er operative og innbydende til enhver tid! Mandag og onsdag, mellom kl 16-18, finnes alltid fysioterapeut tilstede i treningsavdelingen, som står til fri disposisjon for å vurdere plager og gi tips om øvelser og treningsmetoder ,ved muskel- /skjelettplager eller andre utfordringer våre medlemmer måtte ha.

Alle medlemmer i Bris holder kontakt med sin treningsveileder gjennom Wellness-Key systemet, et system basert på en liten nøkkel/minnebrikke man setter i treningsapparatet ved trening, og som registrerer treningsaktiviteten. Treningsveileder får oversikt over all gjennomført trening, dersom medlemmet ønsker dette og leser av nøkkelen i en av senterets serverstasjoner etter treningen, og kan gi tips, korrigering, og svare på treningsrelaterte spørsmål via e-mail og sms.

Gruppesaler for spinning, yoga, pilates, corebar, styrke, step-timer med mer, gir varierte muligheter for de som primært ønsker å delta på organiserte gruppetreninger. Super ventilasjon og godt lydanlegg forsterker den positive treningsopplevelsen hos oss!
Sammen med DEG som medlem, setter vi realistiske treningsmål, og sørger for at du når disse. Alle medlemmer gis grundig opplæring og regelmessig oppfølging i et individuelt tilpasset treningsprogram, som utarbeides ved innmelding. Dette er basert på en samtale og undersøkelse av kyndig veileder, der man kartlegger medlemmets behov, forutsetninger og målsetning for treningen. Ved innmelding gis også tilbud om en InBody kroppsammensetnings analyse.
Fysioterapi
Bris Fysioterapi består av fire erfarne og faglig dyktige fysioterapeuter (tidligere Stadion Fysioterapi/MFK). Vi tilbyr behandling for alle typer muskel-/skjelettplager, med fokus på aktiv rehabilitering. Alle medlemmer hos BRIS Treningssenter gis prioritert tilgang ved behov for fysikalsk vurdering/behandling. Idrettsfysioterapi, nakke/skulder/ryggsmerter, kvinnehelse, arbeidssituasjons vurdering og allmenn fysioterapi er fagfelt vi behersker godt, dermed et fysioterapitilbud for ALLE! Fysioterapeutene vil også være en del av det daglige treningssentermiljøet, gjennom å drive gruppeaktiviteter for ulike pasient- og diagnosegrupper. Sjekk gruppetimeplan for mer info.
Velvære
Anleggets SPA-avdeling drives av Klinikk Hud og Spa, og ligger i 4. etg rett ovenfor Treningssenterets garderobeanlegg. Her finner du varmekulp, ulike badstutyper, Hamam, varme og kalde dusjer og en avspenningssone. Gjennom et utvidet medlemskap hos BRIS, kan du kjøpe deg fri inngang til SPAet. Du kan da rusle gjennom vår interntrapp  i morgenkåpe fra garderoben, for avspenning og velvære i deilige omgivelser, før eller etter trening! Les mer på www.klinikkhudogspa.no
Kontakt: Tlf: 71 20 33 00 Arild Bakke Tlf: 41 66 47 22 Gideonvegen 1, 6412 Molde E-post: post@bris-trening.no Følg oss på Facebook