BrisAktuelt
Publisert:
25
.
5
.
2023

BDO-mila

Vi i Bris Treningssenter er klare for å bli med på årets "BDO-mil" i Molde den 15. juni - etter en fire år lang pause på grunn av pandemien! Vi gleder oss til å knyte på oss løpeskoene og delta i dette fantastiske arrangementet som samler mennesker i alle aldre og ferdighetsnivå.

Vi i Bris Treningssenter gleder oss til å bli med på årets BDO-Mil i Molde den 15. juni. Etter en fire år lang pause på grunn av pandemien, er vi igjen klare for å knyte på oss løpeskoene og delta i dette fantastiske arrangementet som samler mennesker i alle aldre og ferdighetsnivåer.

BDO-Mila er et terrengløp som passer for alle og avholdes på Retiro og Retiroskogen i Molde. Arrangementet er gratis, og du kan selv velge om du ønsker å løpe på tid eller bare nyte løpet uten tidtaking. Dette gjør at både erfarne løpere og nybegynnere kan delta og oppleve den unike atmosfæren og fellesskapet som BDO-Mila skaper.

Gjennom samarbeidet med lokale idrettslag og Redd Barna, har BDO-Mila et mål om å skape en arena der alle kan oppleve tilhørighet og mestring gjennom fysisk aktivitet sammen med andre. Dette arrangementet er en feiring av den gleden og fellesskapet som oppstår når man er i bevegelse.

Les mer her og meld deg på!

På BDO-mila er det mulighet for hele familien å delta!

BDO-Mila byr på ulike løypealternativer som passer for enhver deltaker. For de aller minste er Micromila tilgjengelig, der selv de som trenger hjelp for å fullføre 500 meter vil bli heiet frem og motta en velfortjent medalje ved målstreken. Minimila er for de som ønsker å løpe 5 kilometer uten tidtaking, og Mosjonsmila er for de som ønsker å fullføre 10 kilometer uten tidtaking. For de mer konkurranseinnstilte er det også mulighet til å delta i Utfordreren, der du kan konkurrere mot naboen eller venner over 10 kilometer med tidtaking.

BDO-Mila samler ikke bare løpere fra forskjellige distanser, men også representanter fra ulike idretter. Dette skaper en unik mulighet til å møte mennesker som deler den samme lidenskapen for fysisk aktivitet og idrett. Her finner du BRISere, småtasser, svømmetalenter og medlemmer av ulike idrettsklubber som alle heier hverandre frem over målstreken.

Effektene av fysisk aktivitet er mange, og det strekker seg utover bare den fysiske og psykiske helsen. Det kan også skape mestringsfølelse, samhold og glede.

Vi håper du blir med oss på festen!

Felles oppvarming før løpet!