BrisAktuelt
Publisert:
16
.
7
.
2021

Våre kurs Høsten 2021

Vi har planlagt en rekke kurs til Høsten. Enten du har behov for rehabilitering, motivasjonsboost, vektnedgang, opplæring eller rett og slett et spark bak, kan du være sikker på å finne et kurs som passer for deg.

15 uker til bedre form og helse

Dette er kurset for deg som ønsker å komme i gang med regelmessig trening og komme i bedre form. I dette kurset lærer du mer om trening med mål om å finne treningsformer som passer for deg så du kan bygge gode treningsvaner for årene som kommer. Energi, overskudd og treningsglede er stikkord for dette eventyret som strekker seg over 15 uker. Kurset har ingen krav til forkunnskaper og tilpasses det nivået du er på. Oppstart i begynnelsen av september.

Vi minner om vårt Earlybird-tilbud: Meld deg på kurset før 15/8, og få kr 1000,- i avslag på kursavgiften.

Påmelding skjer ved å sende e-post til post@bris-trening.no, og du kan lese mer om kurset her.

Vektreduksjons- og livsstilskurs

For deg som ønsker å gå ned i vekt og få hjelp til å bygge gode vaner rundt kosthold og aktivitet, og som ønsker hjelp til å ta bedre vare på deg selv og  helsa di. Kurset går over 6 måneder og har oppstart i slutten av september.

Påmelding skjer via kristin.solli@bris-trening.no, og du kan lese mer om kurset her.

Aktiv med Artrose

Aktiv-A passer for deg som sliter med kne- eller hofteleddsartrose, og for deg som har en "frynsete" (degenerativ) menisk. Kurset består av en teoridel (artroseskolen), fysioterapiundersøkelse i forkant av kursstart og individuelt treningsprogram og trening i gruppe over 6 uker. Kurset har oppstart i begynnelsen av september.

Du kan lese mer om kurset her. Påmelding via arild.bakke@bris-trening.no


Sterkere og sprekere

Dette er et videregående kurs i trening. Kurset fortsetter der 15 uker til bedre form og helse slutter, og er et tilbud om trening i gruppe én eller to ganger per uke over en periode på tre måneder.

Les mer om kurset her.


Grønt Kort kurs

For deg mellom 13 og 15 år som ønsker å lære mer om trening og hvordan du kan drive egentrening på senteret. Etter endt kurs kan du tegne medlemskap hos Bris og trene trygt på egenhånd.

Påmelding skjer via post@bris-trening.no. Du kan lese mer om kurset her.