BrisAktuelt
Publisert:
6
.
1
.
2023

Kurs og aktiviteter Vinter/Vår 2023

Her ser du en oversikt over våre trening- og livsstilskurs Vinter/vår 2023!

Grønt kort kurs for ungdom (Nytt og forbedret).

Over de siste årene har vi hjulpet et stort antall ungdommer komme trygt i gang med styrketrening på treningssenter. I Høst oppgraderte vi kurset, og gjorde det enda bedre. Nå får man i tillegg til opplæring i apparattrening, også opplæring i trening med frivekter.

Oppstart nytt kurs: 18 . januar kl 15.00

Påmelding og mer info HER 

15 Uker til Bedre form og helse.

Vårt 15 ukerskurs har vært en stor suksess over flere år, med en rekke fornøyde kunder som har oppnådd svært god fremgang over tid. Kurset har som formål å hjelpe deg med å komme godt i gang med treningen, samt dele faglig basert og verdifull kunnskap om trening, kosthold, livsstil og helse generelt. Dette kurset er fantastisk for deg som har lyst til å lykkes med trening og livsstilsrelaterte oppgaver over lang tid, enten du har trent tidligere eller ikke.

 

Oppstart nytt kurs: 16. Januar 2023

Mer info og påmelding HER (Påmeldingen er åpen)

   

Workshop Baseøvelser.

Har du lyst til å lære deg å trene med de mest effektive øvelsene innen styrketrening? Eller har du lyst til å lære noe nytt, utfordrende og gøy for å vekke motivasjon og inspirasjon? Da er denne workshopen for deg! I denne workshopen skal du lære deg øvelsene knebøy, markløft, benkpress og skulderpress med stang.

 

Oppstart: Vinter 2023

Påmelding og mer info finner du HER

  

Aktiv med artrose-kurs.

Dette er et kurstilbud for deg med kne- eller hofteleddsartrose, eller for deg som har en «frynsete» (degenerativ) menisk. Hensikten med kurset er at du får økt kunnskap og forståelse om artrose, og har et treningsprogram du mestrer og som du kan videreføre etter kursdeltakelse.

 

Oppstart: medio januar 2023

Påmelding eller interessehenvendelser til Arild.bakke@bris-trening.no

Les mer HER

 

Sterkere og sprekere (Videregående kurs).

Dette kurset er for alle som har gjennomført vårt 15 Uker til Bedre form og helse-kurs. Kurset har som hensikt å følge deg opp over tid, med både ukentlige fellesøkter og individuelle timer. Her vil du oppleve både mestring, forpliktelse, morsomme økter og ny lærdom. Kurset går over 3mnd om gangen.

 

Oppstart: Pågående. Ta kontakt for interesse – det er alltid mulig å bli med.

Påmelding eller interessehenvendelser til: Pille.mitt@bris-trening.no

Les mer HER