BrisAktuelt
Publisert:
24
.
5
.
2022

VI STARTER OPP NYTT KURS: Grønt kort for ungdom Nivå 2 (Frivekt)

Etter god suksess over flere år med vårt Grønt kort kurs for ungdom Nivå 1, har vi nå valgt å starte opp et videregående kurs (nivå 2) for alle som har gjennomført Nivå 1-kurset, der deltakerne får innføring og opplæring i de viktigste frivekts- og baseøvelsene innen styrketrening.

Innhold i kurset:

Blant øvelsene de får opplæring i finner vi knebøy, markløft og benkpress/brystpress, de viktigste og mest sentrale baseøvelsene innen styrketrening. Disse øvelsene er kjernen i all frivektstrening, og er de mest effektive øvelsene for oppnåelse av best mulig progresjon og fremgang.

 

På samme tid er det viktig at disse øvelsene utføres med riktig og god teknikk, slik at man unngår skader og plager som følge av dårlig eller feil teknikk – spesielt i ung alder når man fortsatt er i vekst. Vi har observert at flere ungdommer påbegynner treningen med frivekter på egenhånd, uten tilstrekkelig opplæring. Dette er noe vi ønsker å løse gjennom dette kurset.

 

I tillegg til opplæring i ovenstående øvelser, blir det også teoritimer som omhandler buktrykk, bekkenkontroll og skadeforebyggende trening (biomekanikk, vektarm, o.l) inkludert i kurset – alle helt essensielle verktøy for mest mulig effektiv og skadeforebyggende trening.

 

Oppstart: torsdag 09. juni 2022 kl 15.00

Krav for deltakelse: Alle deltakere må ha gjennomført vårt Grønt kort kurs for Ungdom Nivå 1 for å delta.

Varighet og mengde: Kurset går over 4 samlinger og vil bli ledet av både Personlig Trener og Fysioterapeut.

Treningsdager: Torsdager kl. 15:00

Pris: Kr 1000,-

Påmelding: simen.Klunderud@bris-trening.no

 

Du kan lese mer om vårt Grønt kort Kurs Nivå 1 HER