BrisTrening

Medlemskap

I våre behagelige og flotte lokaler finner du en rikholdig utstyrspark for variert styrke og kondisjonstrening. Mye av individuell styrketrening handler om å vite hva man skal gjøre, og å utøve treningen på riktig måte med god teknikk. Alle medlemmer på Bris får ved innmelding et individuelt tilpasset treningsprogram basert på sine individuelle behov og ønsker, samt opplæring i dette. Med god oppfølging fra våre treningsveiledere justeres og tilpasses programmet over tid. Nye medlemmer møtes av en kompetent og erfaren trener, som har dine mål, behov og ønsker i fokus fra første stund. Samtale om mål og ambisjoner, kartlegging av eventuelle helseplager og en InBody kroppsanalyse danner grunnlaget for ditt første treningsprogram. På Bris har vi stort fokus på kompetanse og ivaretakelse av våre medlemmer. Det skal være trygt, inspirerende, effektivt og variert å trene på Bris. Hos oss blir du en del av et «team» og en positiv treningskultur, som skal bistå deg i å oppnå den fremgangen du ønsker. Vi tilbyr rabatterte priser på våre medlemskap til Ungdom (13-15 år), student (20%), senior (15%) og uføre (15%).

Apparattrening

Tren på egenhånd i vår moderne og flotte apparat- og frivektavdeling. Vi har en rikholdig utstyrspark, med det du måtte trenge av utstyr. Vi har et eget tredemøllerom, delvis skjermet fra resten av treningsavdelingen. Her kan du være sikker på å få gjennomført en svett og god kondisjonsøkt! Treningslokalene våre er også utstyrt med en Easyline-krets, som vil være perfekt for personer med skjelett- og muskelproblematikk, eller som av andre årsaker har behov for skånsom trening. Er du av typen som foretrekker kroppsvektstrening, vil du kunne finne en rekke slyngestasjoner, gulvplass og utstyr til å kunne gjennomføre både kroppshevinger, dips, armhevinger, mm.

En kunde utfører apparatøvelsen Rear Delt Row

Treningsavdelingen vår er romslig, og har en behagelig atmosfære. Med stor sannsynlighet kommer du til å møte på flere positive og treningsvillige personer på trening hos oss!

Priser:

12 mnd binding: 585,-/mnd

1 mnd oppsigelse: 685,-/mnd

Fri trening (Apparat + gruppetimer)

Ved å inkludere gruppetimer i ditt medlemskap kan du gjøre treningen mer variert, morsom og inspirerende. La en flink instruktør hjelpe deg med å prestere enda bedre! En kombinasjon mellom egentrening og gruppetrening kan være et flott oppsett for å skulle opprettholde treningen kontinuerlig og over tid. Vi har et bredt utvalg av både spinning- og saltimer. Disse kan du lese mer om i "Gruppetrening"-seksjonen.

Kunden gjør seg klar til å trene knebøy med stang i frivektsavdelingen

Priser:

12 mnd binding: 670,-/mnd

1 mnd oppsigelse: 770,-/mnd

Full pakke (Apparat + gruppetimer + moldebadet)

Vi er samlokalisert med Moldebadet, og har skreddersydd et eget medlemskap som inkluderer både egentrening, gruppetrening og bading. Kombinasjonen mellom styrketrening, svømming og restitusjon i boblebad og badstue er helsefremming på alle plan. Gjennom dette medlemskapet kan du trene så mye du ønsker, delta på så mange gruppetimer du ønsker, og bade så mye du ønsker.

12 mnd binding: Kr 885,-/mnd

Ekstrakostnad: eget inngangsbånd til Moldebadet. Pris: kr 125,-

Bendik Øverli Gausetvik

Bendik Øverli Gausetvik

Senterleder og treningsveileder
bendik.gausetvik@bris-trening.no

Utdannet Personlig trener og har en Bachelor i idrett, ernæring og helse.

Les mer om meg