Publisert:
31
.
5
.
2023

BRIS +

BRIS + er et tilleggsprodukt for deg som BRIS-medlem, som ønsker tettere oppfølging i treningen fra våre ansatte.

Vi er glade for å kunngjøre lanseringen av BRIS +, et spesialtilbud for BRIS-medlemmer som ønsker en tettere og mer personlig oppfølging i treningen fra våre dyktige personlige trenere. 

Med BRIS+ kan du forvente ekstra støtte og veiledning i din treningsreise, som hjelper deg med å nå dine mål og gir deg en forbedret treningsopplevelse. 

LANSERES 1.JUNI

Lanseringstilbud

Tegn BRIS + abonnement i løpet av juni 2023, og få første 3 måneder for bare kr 1 499,- !

Oppstart innen 1.september.

BRIS + er spesielt egnet for deg som:

  • Har utfordringer med å opprettholde jevn trening over tid, enten på grunn av varierende motivasjon, stadige tidsbegrensninger eller rett og slett trenger et push?
  • Ønsker du å forbedre effekten og variasjonen i treningsøktene dine? Hvis du føler at du trener greit, men mangler fremgang og utvikling, kan BRIS + være løsningen.
  • Har spesifikke trenings- eller prestasjonsmål, som å bli sterkere, gå ned i vekt eller løpe ditt første halvmaraton?
  • Bare ønsker å bli en sunnere og mer energisk versjon av deg selv?

Dette er hva du kan forvente av innholdet i BRIS +:

  • Kartleggingsskjema til utfylling før første samtale
  • Kartleggingssamtale ved oppstart/coaching (varighet 45 minutter).
  • Ukentlig digital oppfølging.
  • Oppfølging av all trening og aktivitet.
  • Korrigering av trening og øvelser for å sikre riktig utførelse og optimal effekt.
  • Eventuelle kosthold-, søvn- og livsstilsråd etter behov.

Med BRIS + tar vi i bruk Abel som vårt kommunikasjonsmedium. Abel er en digital plattform der treningsprogrammer, periodeplaner, kostholdstips og motivasjonsråd blir tilrettelagt spesielt for deg. Gjennom Abel kan du kommunisere direkte med din personlige trener, motta tilbakemeldinger etter treningssesjoner og få svar på spørsmål knyttet til din aktivitet. Abel-appen er enkel og oversiktlig å bruke på din smarttelefon, og vi vil gi deg nødvendig opplæring ved oppstart.

Medlemskapet i BRIS + er tilgjengelig i 3-måneders blokker til kun 699 kr per måned, eller du kan binde deg for 12 måneder til kun 649 kr per måned. Dette medlemskapet kommer i tillegg til ditt eksisterende medlemskap og gir deg ekstra fordeler som vil løfte treningen din til nye høyder.

Påmelding:

Husk at du allerede må ha et aktivt BRIS-medlemskap hos oss for å tegne BRIS + - medlemskap. Dette er foreløpig kun et tilleggsprodukt for våre eksiterende medlemmer.

Ønsker du oppstart av BRIS + ?

Ta kontakt med fysioterapeut og personlig trener Elin per mail: elin.kallmyr@bris-trening.no. Du vil deretter få en bekreftelse for inngått samarbeid, samt et kartlegginsskjema som fylles ut før oppstartssamtale.