Om oss

På disse sidene kan du lese litt om historien til BRIS Trening og Fysioterapi og vårt konsept, samt finne informasjon om våre ansatte.

BRIS ble offisielt åpnet 10. April 2010, etter en intens planleggingsperiode høsten 2009.

BRIS-konseptet består av et moderne treningssenter med topp utstyr, i skreddersydde lokaler. Med fokus på opplæring og oppfølging av kundene, av faglig kvalifiserte ansatte og samlokalisering med Bris Fysioterapi.

Ved etableringen i 2010 ble vi treningssenter nummer tre i Molde, etter Moldehallen og ProGym. Fra 2015 og utover har det blitt en mange-dobling av aktører i byen, samt åpning av flere fysioterapi-klinikker i området.

Vi har valgt å møte økt konkurranse, med å styrke og videreutvikling vårt konsept med ytterligere styrket fokus på kompetanse. Pr idag er har vi en organisasjon med ca 7,5 årsverk, fordelt på 17 ansatte.

Vi tilbyr Treningsveiledning, personlig trening, fysioterapibehandling, rehabilitering etter skade og sykdom, ernæringsveiledning, livsstilscoach, og gruppetimer innen alle kategorier.

Vårt hovedfokus er DIN Helse og vi hjelper alle som ønsker å komme i gang for å bli en bedre utgave av seg selv, det seg være gjennom en livsstilsendring eller opptrening etter skade og sykdom.

Drivkraften vår har alltid vært, og vil alltid være, å se blide og fornøyde "BRISere", som når sine mål. Enten det er i lokalene våre, på tur i Moldemarka, eller i bybildet forøvrig.

Velkommen til oss!

Ansatte

Elin Kallmyr

Elin Kallmyr

Fysioterapeut og personlig trener
Elin.kallmyr@bris-trening.noLes mer om meg
Pille Mitt

Pille Mitt

Treningsveileder og kostholdsveileder
mittpille@gmail.comLes mer om meg
Bendik Øverli Gausetvik

Bendik Øverli Gausetvik

Senterleder og treningsveileder
bendik.gausetvik@bris-trening.noLes mer om meg
Ragnhild Holm

Ragnhild Holm

Fysioterapeut og kostholdsveileder
ragnhild.holm@bris-trening.noLes mer om meg
Arild Bakke

Arild Bakke

Fysioterapeut og daglig leder
arild.bakke@bris-trening.noLes mer om meg
Simen A. Klunderud

Simen A. Klunderud

Fysioterapeut
simen.klunderud@bris-trening.noLes mer om meg