BrisAktuelt
Publisert:
15
.
2
.
2024

Nye tredemøller!

Vi er opptatt av at senteret vårt har en stor og velutstyrt utstyrspark, og vi jobber derfor kontinuerlig med å oppdatere utstyrsparken vår. Vårt nyeste tilskudd til utstyrsparken er virkelig noe for de løpeglade - tre nye Woodway-møller, av mange kalt “verdens beste tredemøller” og en Precor-mølle!

Woodway: Kvalitet og Ytelse i Én Pakke

Vi har valgt å utvide vårt utvalg med tre fantastiske tredemøller fra Woodway, en ledende produsent kjent for sin førsteklasses kvalitet og innovative teknologi. Woodway-tredemøllene er kjent for å gi en myk og dempet løpeflate, som minimerer belastningen på leddene, og de blir av mange kalt verdens beste tredemøller!

Det robuste designet til Woodway-tredemøllene sikrer langvarig holdbarhet og minimalt behov for vedlikehold. De har en toppfart på 20-25 km/t og med maks stigning på 15%. For den løpsinteresserte har den også bluetooth tilkobling som muliggjør tilkobling til Zwift, RunSocial m. fl. Visste du at du f.eks. kan koble Woodway møllene til en tidligere ute-økt registrert i Zwift, slik at profilen på løpeturen ute blir simulert på Woodway-mølla?

Vi er sikre på at du kommer til å like den! 

Precor: Eksepsjonell Ytelse og Variert Trening

Vi har også valgt å kjøpe en tredemølle fra Precor. Precor er kjent for å levere høy ytelse og varierte treningsalternativer. Denne tredemøllen er utstyrt med avansert teknologi som gir deg mulighet til å tilpasse treningsøktene etter dine individuelle behov.

Med et intuitivt brukergrensesnitt og varierte treningsprogrammer, vil Precor-tredemøllen gi deg en unik opplevelse hver gang du trår på beltet.

Vi er begeistret for å kunne tilby deg disse kvalitetstredemøllene fra Woodway og Precor, og vi er sikre på at de vil forbedre din treningsopplevelse hos oss. Det er vårt mål å gi deg det beste utstyret slik at du kan nå dine treningsmål på en trygg og effektiv måte.