BrisFysioterapiTreningKursKurs

15 Uker til bedre form og helse

Om kurset

Nytt kurs starter i uke 39 høsten 2021 (september).

Vårt kurs «15 uker til bedre form og helse» er satt sammen av kyndig helsepersonell, og har som hensikt å hjelpe deg med å gjøre fysisk aktivitet og trening til en del av hverdagen, og en varig vane. Parallelt med innføringen i trening vil du få kostholdsveiledning, oppfølging av fysioterapeut, innføring i smart tankegang og helse generelt, og en rekke morsomme og effektive treningsøkter i alt fra sirkeltrening og kondisjonstrening, til apparat og frivektstrening, gjennom to ukentlige fellesøkter.

Kurset går over 15 uker, og har som mål at du i løpet av disse ukene skal få prøve ut- og lære mest mulig om ulike måter å trene på. På den måten vil du finne ut hva du liker å holde på med, og hva du ikke liker å holde på med. Dette er et viktig element i å kartlegge hvilken trening du bør fortsette med. Trening vi liker å holde på med, er som oftest den vi klarer å opprettholde over tid. Og den treningen vi kontinuerlig gjør, gir resultater. I tillegg til treningen vil du lære om treningsprinsipper, kosthold, livsstil, skadeforebygging, mm.

Er du en person som ønsker å komme i gang med regelmessig og effektiv trening, samt få et sunt og godt kosthold? Har du prøvd før, men ikke fått treningen til å bli en varig vane? Har du en kropp og et hode som er ute av balanse, og som trenger hjelp til å ta tilbake kontrollen over egen helse? Ønsker du generelt bedre helse, mer overskudd, energi og mestringsfølelse, samt en friskere og sunnere livsstil? Da er dette kurset for deg!

Du trenger ikke ha kunnskap om trening fra før for å bli med. Du trenger heller ikke være på et visst formnivå for å bli med. Du starter der du er og vil få tilpasset trening til din kropp og ditt nivå.

Vi gjennomfører hovedsakelig kursene på Høsten og på nyåret.

Pris totalt kr 8000,- (Her får du mye for pengene!)

Du kan melde din interesse her: Bendik.gausetvik@bris-trening.no

Her gjennomfører en av våre treningsveiledere en individuell PT-Time sammen med en kursdeltaker.

Dette sier tidligere deltakere

Jeg orker mer, er mer opplagt i hverdagen, og har mer overskudd. Det har blitt lettere å leve! - Jostein (68)
Å melde meg på dette opplegget er det lureste jeg har gjort noen gang. Jeg trodde ikke helsestudio var noe for meg.. Men når du først kommer dit så er det absolutt noe for alle! - Marianne
Jeg har fått mye mer energi. Masse energi! - Mette (55)
Har mye mindre vondter etter å ha trent styrke på rett måte - Hilde

Bendik Gausetvik

Bendik Gausetvik

Senterleder og treningsveileder
71 20 33 00bendik.gausetvik@bris-trening.no

Les mer om meg
Kristin Solli

Kristin Solli

Personlig trener og kostholdsveileder
71 20 33 00kristin.solli@bris-trening.no

Les mer om meg

Relaterte kurs

No items found.