BrisTreningTjenester

Bedriftstrening

Forskning viser at bedrifter som satser på å aktivisere ansatte får bedre resultater enn bedrifter som ikke gjør det. Det finnes vel få ting en bedriftseier settere høyere enn friske, produktive, kreative og engasjerte medarbeidere! Vi tilbyr fellestreninger for ansatte i bedrifter, både hos oss, utendørs og i egnet lokale hos dere.

Hvorfor bruke ressurser på akkurat bedriftstrening?

Som vi alle vet er fysisk aktivitet uunngåelig for å ivareta en god helse. Arbeidslivet innebærer for mange en stillesittende hverdag, og dette er en risiko for helsen vår. Heldigvis er det ikke mye som skal til for å motvirke disse ved å være bevisst og bevege seg regelmessig. Her kan vi være med å bidra!

Er det noe som gir raske resultater på samhold, trivsel, produktivitet, redusert sykefravær, økt livskvalitet og ikke minst god stemning, så er det fellestrening for ansatte i bedrifter. I tillegg til å være positivt for den enkelte medarbeiders helse, vil det være en fin måte å drive teambuilding og bli kjent utenfor jobb. Som bedrift står dere fritt til å komme med ønsker til type trening og hvor dette skal foregå. Øktene vil settes opp slik at de kan tilpasses alle uansett utgangspunkt og nivå.

Vi anbefaler bedriftene å etablere et bedriftsidrettslag som organiserer treningsaktivitet for ansatte. På denne måten vil ordningen være økonomisk gunstig for både bedrift og deltakere. Mer informasjon om dette på bedriftsidretten.no.

Interessert?

Ta gjerne kontakt med oss på mail eller telefon ved interesse og for en uforpliktende prat.

Elin Kallmyr: elin.kallmyr@bris-trening.no

Elin Kallmyr

Elin Kallmyr

Fysioterapeut og personlig trener
71 20 33 00Elin.kallmyr@bris-trening.no

Utdannet fysioterapeut, personlig trener og har flere års erfaring som gruppeinstruktør.

Les mer om meg

Relaterte tjenester

Kommer snart