BrisFysioterapiTreningKursKurs

Grønt kort kurs for ungdom

Om kurset

Vårt Grønt kort-kurs er for ungdom (13-15 år) som ønsker å få en trygg inngang til styrke- og kondisjonstrening på treningssenter. Flere unge faller av fra idretten i denne alderen, og dette kurset fungerer godt som en erstatter (eller som et supplement) for idretten.

Kurset går over totalt 4 samlinger, der deltakerne får bryne seg på treningsøkter med både kroppsvekt, slynge, apparater og diverse annet utstyr. I tillegg får de en introduksjon i treningslære, kosthold, kroppskontroll/skadeforebyggende trening med fysioterapeut, og viktigst av alt; opplevelsen av treningsglede! Avslutningsvis får ungdommen et apparat-treningsprogram, som kan benyttes i ettertid, på egenhånd.

Fysioterapeut Simen instruerer en Grønt-kort-deltaker i øvelsen Sittende roing

Etter kursets slutt får deltakeren også «Grønt kort-lappen»,som gir muligheten til å tegne eget Ungdomsmedlemskap hos Bris Trening, til kun kr 350,-/mnd, og uten bindingstid. Ved dette medlemskapet kan man benytte treningssenteret fritt frem til kl. 18:00 hver dag, da det i dette tidsrommet til enhver tid er en ansatt til stede. Det skal være trygt å trene på Bris.

Vi gjennomfører kurs hver Høst og Vinter, og kan ved stor etterspørsel sette opp kurs resten av året også. Vi gjennomfører i tillegg kurs for idrettsklubber som ønsker å gi ungdommene en alternativ måte å holde seg fysisk aktiv på, eller som et supplement til den aktuelle idretten.

Kursene gjennomføres hovedsakelig på Høst og Vinter, men kan ved stor etterspørsel også settes opp på andre tider av året.

Meld din interesse her: bendik.gausetvik@bris-trening.no

Pris for kurset: Kr 1000,-

Neste kurs

Oppstart av neste Grønt kort-kurs Nivå 1 (Apparat) blir 28. april 2022. Påmelding kan sendes til Simen.Klunderud@bris-trening.no

Oppstart av neste Grønt kort-kurs Nivå 2 (Frivekt) blir 09. Juni 2022. Påmelding kan sendes til Simen.Klunderud@bris-trening.no

Bendik Gausetvik

Bendik Gausetvik

Senterleder og treningsveileder
71 20 33 00bendik.gausetvik@bris-trening.no

Les mer om meg

Relaterte kurs

No items found.