BrisTreningTjenester

Personlig trening

PT står for personlig trening eller personlig trener. En personlig treners viktigste oppgave er å lære deg å trene riktig ut ifra din kropp og dine forutsetninger. En personlig trener kan være en god motivator og sparringspartner rundt temaer som trening, kosthold, kropp og helse.

En personlig trener hjelper deg med

1. Å lære å trene riktig og effektivt, med god teknikk 2. Råd og støtte rundt endring av livsstil og vaner for bedre helse
3. Råd og veiledning for å oppnå vektreduksjon, økt muskelstyrke, forbedre kondisjon eller muskelvekst
4. Sette sammen et treningsprogram som er skreddersydd etter dine behov
5. Hjelpe deg med motivasjonen og kunnskapen du trenger for å nå dine mål for et godt liv.
6. Oppsett av individuelt tilpassede treningsprogram.

Dersom du ønsker et samarbeid med en av våre personlige trenere så vil vi skreddersy en pakke ut ifra dine behov, ønsker og økonomi. Her er eksempler på hvordan dette kan se ut:

PT-Pakke 1: Bli trygg på trening

Ny på trening og ønsker tettere oppfølging i oppstartsfasen?

Denne pakken består av tre timer sammen med en personlig trener hvor målet er at du skal lære riktig teknikk, bli trygg på øvelsene og ha nok kunnskap til å bygge gode treningsrutiner for deg selv. Hvordan timene skal se ut bestemmer dere sammen.

Pris kr. 2100 for tre timer (55 min). 

PT-Pakke 2: Ta treninga videre

Trenger du en motivasjonsboost eller har du lyst til å lære mer om trening?

Denne pakken består av tre timer sammen med en personlig trener er for deg som ønsker å bli utfordret på nye treningsformer, lære å trene frivekter med riktig teknikk, eller for deg som ganske enkelt ønsker å finne tilbake til treningsgleden ved å få tips til variasjon og utfordring i treninga.

Pris kr.2100 for tre timer (55 min). 

PT-Pakke 3: Ned i vekt og opp i form

Lyst til å komme i form og bli litt lettere?

Dette er en pakke med 10 timer sammen med personlig trener for deg som ønsker hjelp til å finne formen og kanskje gå ned noen kilo. Ti timer er nok til å få deg i gang med et treningsprogram, lage en plan for samlet aktivitet, kartlegge kosthold og vaner og jobbe med endring av disse der det trengs. Sammen med treneren blir du enig om hva timene skal inneholde, men her får du noen som trener sammen med deg, motiverer og hjelper deg med å lage deg en vei mot målet om et sprekere liv.

Pris kr. 6800 for 10timer (55 min). 

PT-Pakke 4: Bli din egen PT

Lyst til å lære mer om trening?

Disse 10 timene kan du bruke til å lære mer om riktig og effektiv trening, lære hvordan du kan sette sammen øvelser og lage dine egne treningsprogrammer. Du kan bruke disse timene til å lære nye øvelser, få opplæring i andre treningsformer slik at du trygt kan stå på egenhånd i årene som kommer.

Dette opplegget passer godt for både unge og gamle som ønsker å bli trygg på trening og lære hvordan man best mulig kan tilrettelegge for varige vaner rundt trening og aktivitet.

Pris kr. 6800 for 10 timer (55 min)

Nytt treningsprogram

Ønsker du et nytt treningsprogram, eller å justere på det programmet du har for å nå nye mål? Da kan du booke en enkelttime sammen med Personlig trener. Basert på dine ønsker og behov vil en trener skreddersy et nytt treningsprogram til deg.

1 time med personlig trener kr 750 (55 min) 

Personlig trener Bendik instruerer en kunde i sittende skulderpress med hantler.

Ved avbestilling av time

Avbestilling av din PT-Time skal gjøres senest 24 timer i forkant av timen. Dersom det gis beskjed i etterkant av dette vil du belastes full pris for timen.

Bendik Øverli Gausetvik

Bendik Øverli Gausetvik

Senterleder og treningsveileder
bendik.gausetvik@bris-trening.no

Utdannet Personlig trener og har en Bachelor i idrett, ernæring og helse.

Les mer om meg
Simen A. Klunderud

Simen A. Klunderud

Fysioterapeut
71 20 33 00simen.klunderud@bris-trening.no

Spesialist i muskel- og skjelettfysioterapi med videreutdanning innenfor ultralyddiagnostikk.

Les mer om meg

Relaterte tjenester

Kommer snart